Több változást hozott a vírus, ami már kihatással van az erotikus munkákra is

0

Hosszú hónapok állnak az erotikus munkát kereső magyar lányok mögött

2020 mindenki számára tragikusan indult, elvégre nem volt elég a természeti katasztrófák sora, jött a korona vírus, és az élet mondhatni megállt, az egész világon. Természetesen ebbe beletartoznak a szexmunkások, akiknek haza kellett térni Magyarországra külföldi erotikus munka helyükről, így pedig hónapokon keresztül bevétel nélkül maradtak. Mint az bizonyára sejthető, nem mindenkinek voltak tartalékai ilyen világvége szituációkra, és az utolsó terminek sem voltak túl fényesek, amikor már hallani lehetett a határzárakról és az erotikus üzletek bezárásáról. 

Ezek után a szexmunkások akik hozzászoktak egy bizonyos életstílushoz, kényszerpihenőre lettek ítélve, de még mindig jobban jártak mint az erotikus munkahelyek tulajdonosai, akiknek ezidő alatt nem hogy bevételük nem volt, de a kiadásaikat továbbra is fizetni kellett. Nyilván vannak olyan országok, ahol többen kaptak támogatást erre az időszakra, de 100%-ban sem Németországban sem pedig Svájcban nem tudta fedezni a havi kiadásokat a segély. 

Hallani olyanokról, akkor haza sem tértek a karantén időszak előtt, mivel egyrészt jobban bíztak a külföldi egészségügyben, mint az itthoniban, másrészt pedig meg akarták oldani, hogy továbbra is dolgozhassanak. Ez azonban az ellenőrzések miatt lehetetlen volt, hacsak nem vállaltak a lányok “feketén” escortot (németül: Hotel- & Hausbesuche). Ennek is megvolt a hátránya, mivel komoly következményei voltak a lebukásnak, de a pénz ugye nagy úr, aki rá volt kényszerülve, annak nem volt választása.

Mindeközben Magyarországon – a maszkhasználattól eltekintve – úgy tűnt, nem igazán stresszelik túl a vírust. Az erotikus munka hirdetőoldalakon is látni lehetett, hogy ahogy kiestek a külföldi erotikus munkaajánlatok, úgy szaporodott meg a magyar erotikus munka hirdetések száma. Ugyanúgy dolgoztak tovább budapesti privátlakásokban a lányok, mintha mi sem történt volna, nyilván a fertőtlenítésére még jobban odafigyelve.

El is érkeztünk a jelen időszakhoz, félidőben vagyunk 2020-ban, egyelőre úgy tűnik csökken a megbetegedések száma a közkedvelt erotikus munkahelyeket kínáló országokban, a magyar lányok is át tudják lépni a határokat és így végezhetnek szexmunkát, azonban semmi sem olyan mint régen. Kezdve a vendégek számától egészen a speciális intézkedésekig, nem beszélve a folyamatos ellenőrzésekről.

Az első hét nyitás után mindenki számára megkönnyebbülés volt, mert rekord bevételeket produkáltak az erotikus szalonok és privát lakások, azonban az azt követő időszakban ez elmúlt. Nem tudni, hogy a vírustól való félelem miatt, vagy pedig szimplán tartalékolni próbálnak az emberek, felkészülve a második hullámra. Folyamatos rémhírek terjednek, hogy újra visszazárnak bizonyos országok, miközben Németország még meg sem nyitott teljesen. Ami pedig ennél is nagyobb probléma, hogy azok a lányok, akik eddig pénz nélkül maradtak, vagy akár kölcsönt vettek fel, most a pánik miatt alacsonyabb árakon is dolgoznak bizonyos erotikus munkahelyeken. 

Svájci és ausztriai erotikus munka hirdetésekkel tele van minden portál, jelentkező is akad bőven, azonban mivel nem úgy lehet keresni, mint fél évvel ezelőtt, a lányok vándorolnak egyik helyről a másikra, akár már 2-3 nap után is. Ez nyilván senkinek sem jó, mivel az adott hely nem azért előlegezi vagy épp fizeti ki a magánbuszos kiutazást, hogy az illető 2 nap után továbbálljon, valamint ott sem lesz jobb, és újabb mínusz a hirdetések kifizetése.

Ebben a helyzetben mindenkinek türelmesnek és megértőnek kell lennie, el kell fogadni, hogy ha nem is milliókkal jön haza az ember egy kéthetes termin után, de így is bőven többel, mint amit itthon, ennyi idő alatt megkereshetne bármivel. 

Share.

About Author

Comments are closed.