Sztriptíz, topless, table dance, gogo táncos munka

0

Ezen irományom kifejezetten a táncos munkákról szól. Még nem állt módomban írni erről a típusú erotikus munkáról, ezt most pótolom pár infóval, újdonságokkal, és ajánlatokkal.

Ha táncos munkát keresel, nálunk is jó helyen jársz. Ezidáig nem igazán foglalkoztunk vele, bár hazudok, hiszen 2004-2010 között, ami azért kemény 6 év, szerveztünk mi is sztriptíz táncos munkát Görögországba, illetve topless táncos munkát Olaszországban. 

Nem igazán ment a dolog, sok jelentkező volt, de ugye 2006ban a görögög befuccsoltak, az olaszok meg eleve tömve voltak folyton románokkal. Akkor úgy döntöttem, leállitom inkább, mert nincs értelme ügynökösdit játszani egy olyan munkával, ahol nem tudok 100%-ot nyújatni a lányoknak. Most újra indítom a táncos történetet és csakis a jelenlegi legjobb táncos munka ajánlatokat teszem közzé az oldalon.

A facebookon a Viktor Swiss-girls Erdei néven találsz meg. Illetve jó pár éves a facebookon a táncos munka csoportom is.

Persze sok feltörekvő, vagy régi táncos ügynökség ajánlja a táncos munkákat, szerintem kb a semmiről szól, hiszen a mai világban, amikor ‘egyéb’ szolgáltatást kapnak 50 eur-tól, miért fizetnének a táncos bárokban a semmiért:)

Az olyan ügynökségek, mint a Kim basic, illetve tancosmunkahu azóta is hirdetik a tuti melót, bár kétlem, hogy ugyanúgy megélnek a munkaszervezésből, mint régen. A Tancos-munka.hu is nyomja ezerrel a fizetett hirdetéseket, na arra meg plána kiváncsi lennék, hogy Budapest szívében milyen keresettel kecsegtetik a táncos lányokat. Aztán itt ez a Belgiumi elérhetőségekkel megáldott weboldal, belga táncos munkával csak magyar nyelven, minimális infóval, kb ‘gyere dolgozz itt’ szöveggel: Best-dance-agency.

Tök vicces, hogy a Jobinfot dobja ki a google az első találatok között a táncos munkára, mikor a életbe nem volt rajta ilyen tartalom:) Na de ezt nézzétek meg, táncos munka amerikában, most komolyan, ha van olyan lány, ember, bárki, aki az ilyen oldalon jelentkezik táncos munkára, az magára vessen. Hát nem mondom, hogy az ember költsön milliókat a weboldalára, de könyörgöm. Ez az oldal már fáj. Iszonyat régi, és csúnya, és…. hadd ne soroljam. Hát ki az a őrült, aki elindul a nagy kontinensre egy ilyen weboldal után? Attól tartok van ilyen is… hát az isten segítse útján, reméljük visszajön egészben.

Gogo táncos munkát is találunk ausztriában, erre emlékszem már vagy 6 éve fent van egy elég gagyi weboldalla a Skylerproductions.

Ha esetleg fórumozni támad kedvetek táncos munka ügyben, akkor a lap.hu ebben is partner. Fél évente be is ír valaki kb…

Egyébként a 6design.eu profi erotikus webdesign cég táncos cluboknak és akár táncos lányoknak is készít weblapot és/vagy reklámot is.

Share.

About Author

Leave A Reply