Szókimondó interjú egy magyar luxusprostival

0

„1-6 percig bírja mind” – Szókimondó interjú egy magyar luxusprostival

„Te, ezekre a kérdésekre tényleg egy prosti válaszolt?” – kérdezte tőlem Mona egy múlt heti cikk kapcsán, amelyben egy ausztrál konzumlány avatja be az olvasókat szakmájának pikáns rejtelmeibe. Ő ugyanis Európában több helyen megfordult vajdasági magyar profiként teljesen máshogy látja a dolgokat… Most közöljük az ő válaszait ugyanazokra a kérdésekre – természetesen cenzúrázatlanul. Vigyázat: 18 éven aluliaknak és sérülékeny egójú férfiaknak nem ajánlott!

Luxus escort munkát nálunk is találhatsz.

Hogyan zajlott a „felvételi”?

– Nincs főnököm, tehát „felvételi” sincs. Ahol illegálisan lehet dolgozni, ott kiveszek magamnak egy hotelszobát és felteszek egy hirdetést a netre. Ha privát ház a „munkahely”, oda meg bárkit felvesznek.

A lényeg, hogy fizesse ki a bérleti díjat, vagy az adott százalékot adja le a munkája után. Nincs olyan hogy próbaszex a főnökkel, vagy hasonlók. Pénz beszél, kutya ugat, ennyi.
Persze, sok helyen bepróbálkozott nálam a főnök, de egy profi soha nem keveri az üzletet az élvezettel – ezt talán a főnökök még jobban is tisztelik, mint az ostoba libákat akik szétteszik a lábukat csak mert „a főnök kéri”; aztán persze semmiféle előnyt nem élveznek. Sőt! Mindig izgalmasabb, aki elérhetetlen.

Tudod élvezni a munkaszexet?

– A válaszom határozott nem. Egy igazi profi úgy csinálja a munkát, mint egy robot. Előre megtanult, kitapasztalt mozdulatok: melyik pózban legszexisebb a sz*pás, melyikben mennek el a leggyorsabban a pasik… Még a fertőtlenítést és a vetkőzést is ugyanabban a sorrendben csinálom mindig.
Olyan az egész, mint egy előadás. Persze, csak belülről! Ezt nem szabad láttatni, hiszen csak ez csak nekem segítség. Van egy megszokott rutinom, de a pasi azt hiszi, hogy ez csak neki szól, és ő különleges.
A férfival el kell hitetni, hogy a nő is rohadtul élvezi, hogy csak arra várt egész este, hogy ő megjelenjen, és hogy nem csak azért csinálja, mert pénz jár érte – ez különbözteti meg a jó nőket a rosszaktól.
A vendégeim 95%-ával soha nem feküdnék le, ha nem fizetne érte. A maradék 5%-kal is csak azért, mert jól néz ki, izgató a teste, vagy jó a farka. Előfordult már, hogy elélveztem egy vendéggel, de nem az előbbiek miatt. Hanem mert olyan sokáig tartott az aktus, hogy fizikailag felizgultam tőle, aztán ha már ott voltam, valami másra gondoltam, elengedtem magam, és elélveztem.
Viszont a pasik többsége 1-6 perc alatt elélvez, ez nálam statisztikailag igazolt tény. Ugyanis előtte és utána lopva rápillantok az órámra. Ez oltári szórakoztató, hiszen tényleg vicc, milyen gyorsan elmennek a pasik, pedig azt hiszik, órákig bírnák…
Egy nőnek ennél azért többre van szüksége ahhoz, hogy egyáltalán felizguljon. Sok beteg vendég van, aki furábbnál furább kérésekkel jön – ezeket meg nem hogy élvezni, de még gyomorral kibírni is nehéz néha.

Muszáj szexelned azzal, aki fizet?

– Nem muszáj. Ha valaki nem szimpatikus, akkor magasabb árat mondok, amit úgyse akar vagy tud majd kifizetni. Amennyiben mégis, akkor meg lebeszélem magamról: például azzal, hogy hangsúlyozom, nem csókolózom a szobán, esetleg nem nyalhat ki, vagy hasonlók.

Ez persze alapból így van, de ha erre felhívom a figyelmet, akkor úgysem akar majd maradni. Ezzel a taktikával nem bántom meg, hogy elutasítom – mert valljuk be, annál nagyobb szégyen egy férfinak nincs. ha még úgy sem jut szexhez, ha fizetne érte.

Hogyan tetteted azt a bizonyos szikrát, ha nincs?

– Mosolygok. Egy magabiztos, határozott mosollyal bármelyik pasit le lehet venni a lábáról, és elhitetni vele, hogy a nő is észveszejtően jól érzi magát az adott szituban. Ettől oldottabb is a hangulat, hiszen mégiscsak két vadidegen szexel egymással. Ez a „keresek benne valami szerethetőt”, amit az ausztrál kollegina mondott, akkora baromság!
Nálam kortól, kinézettől függetlenül mindegyik ugyanazt a szolgáltatást kapja, ami már olyan tökélyre van fejlesztve, hogy a pasi azt hiszi, csak neki szól, holott előtte fél órával máson csináltam végig az ezerszer ismételt mozdulatokat. El se tudom képzelni, hogy síkosító nélkül dolgozzak, hiszen ehhez tényleg fel kéne izgulnom – de mégis mi izgathat fel egy pasiban, aki még csak nem is az esetem?
Persze, a síkosító feltevésének is megvan a módja. hogy a vendég azt higgye, azok a saját nedveim: észre sem veszi, mikor kerül elő a tubus. De a pasiknak kell az az illúzió, hogy a pénzért vett nő is élvezi a szexet. Ettől macsónak érzik magukat, hogy még egy prostit is ki tudnak elégíteni.
Holott a nők 99%-a (és az 1% mondjuk ténylegesen szexmániás, és nem csak a munkában k*rva, hanem a való életben is) a menet alatt arra gondol, hogy ki ne szakadjon a gumi, és hogy menjen már el az ember.
A lényeg, hogy szerepet játszunk, de olyan hitelesen, hogy a pasi számára minden teljesen természetesnek tűnjön. És ez működik, hozzám 10-ből 9 vendég visszajön. Aztán vannak a rossz szolgáltatók, akiknek teljesen mindegy, hogy a pasi visszatér-e hozzájuk. Csak elveszik a pénzt, és szétteszik a lábukat.
Tény, hogy valamennyi magamutogató hajlam és a könnyen szerzett pénz élvezete kell ehhez a munkához. Ez egy jó nőt annyira felspanol, hogy a pasik csak azt veszik az észre az egészből, hogy szeret szexelni, pedig csak a munkáját szereti – de ezt nekik nem kell tudniuk.

Mi a helyzet, ha túl kicsi?

– Engem ez leginkább abban zavar, hogy félek, hogy leesik róla a gumi aktus közben.

De munkában jobban szeretem a kicsi vagy átlagos méretet, mint a túl nagyot, hiszen megfigyeltem: a kisebbek gyorsabban elmennek. Akinek pedig nagy van, túl sokáig csinálja, és az kellemetlen egy idő után.

Mennyi pénzt keresel?

– Az óradíjam 200 euró (kb. 60 000 Ft – a szerk.) extrák nélkül. Sok lány extrázik, ezzel úgy 50-nel lehet többet keresni. Szerintem nem éri meg ennyiért mindenféle betegséget beszerezni.

Mit keresel egy férfiban?

– Ha a munkát nézzük, nem szeretem, ha a pasi azt hiszi: ő most azért jött ide, hogy engem eljuttasson a csúcsra. Hiszen mind a ketten tudjuk, hogy ő az, aki velem akar lenni, nem pedig én az, aki vele. Tehát jobb, ha csak lefekszik az ágyra, s én irányíthatok.

Szexisen megszabadulok a ruháimtól, miközben néz, meg ilyenek. Sokszor hozzájuk se kell érnem, és már kőkemények! Ezzel a magam dolgát könnyítem meg, hiszen jóval gyorsabban el is fog menni.

Nem vagyok oda azért sem, amikor a vendég abban a hitben van, hogy mindent megcsinálhat, és olyan helyekre is nyúl ahova nem lenne szabad. Vagy ha meg akar csókolni, hiszen az elején tisztázom, hogy nincsen csók – szerintem azt mindenki csinálja otthon, a feleségével.
Forrás: men.hu
Share.

About Author

Leave A Reply