Prostiként dolgozik a magyar bokszbajnok-lány

0

Egy svájci bordélyban kétszeres magyar bokszbajnokként hirdetnek egy lányt. Csötönyi Sándor, az ökölvívó-szövetség elnöke a fotók alapján felismerte a hölgyet…

Lili bevállalós lány, kétszeres magyar bajnok bokszoló, domina!” – ezzel a szöveggel ajánlják a csinos szőke hölgyet a svájci bordélyház honlapján. A 23 éves szépségről több mint száz kép került fel a világhálóra, többön bokszkesztyű van a kezén, de van, melyen magyar érmekkel a nyakában pózol – írja a borsonline.hu.

A weblapon nem árulnak zsákbamacskát: egy húszperces menet száz svájci frankba, azaz nagyjából 25 ezer forintba kerül, míg egy óra ennek a háromszorosát kóstálja.

“Az biztos, hogy felnőtt bajnokságot nem nyert, a juniorok között szerezhetett érmet. Rémlik nekem ez a lány, vidéki volt, vékony, csinos. Sajnálatos, hogy abbahagyta a sportot, többre hivatott. De nem ő az egyetlen, aki ilyesmire adta a fejét” – nyilatkozott Csötönyi a fotókat látván.

Forrás: Borsonline.hu

Ha erotikus munkát keresel Svájcban, és érdekel egy igazán igényes luxus privát lakás, ahol a legmagasabb árakon és keresettel dolgozhatsz, olvasd el az infókat az erotikus munka svájcban aloldalunkon.

Share.

About Author

Leave A Reply