Erotikus munka fórum vagy inkább erotikus hirdetőoldal?

0

Ha jól emlékszem 1 éve tünt fel egy új erotikus munka fórum oldal a tutilapok erotikus és escort munka linkgyüjteményének aloldalán. Mivel a tutilapok elég nagy linkgyüjteménnyel és belső linkekkel rendelkezik, így nagyon hamar a keresőben elsőként szerepelt a releváns kulcsszavakra, így talált rá rengeteg hirdető és munka kereső lány egyaránt.

Mivel az oldal adminisztrátora eleinte még nem selytette milyen roham várható, így boldog boldogtalan elkezdett tömeges spamek beküldésébe a ‘tuti melókról’. A fórumot ellepték a szélhámosok, stricik és lányok tömege, akik szerencsétlen módon pont egy olyan oldalon okositják és kérdezgetik egymást, ahol az ég adta világon senki sem segítő szándékkal van fent.

Természetesen nem maradhatott el már jól ismert anyázás, egymás szapulása, és persze mindenki a saját munkahelyét isteníti a többiekét pedig olyan lekezelő stílusban átkozza, amit máshol nem engedhet meg magának.

Persze mi sem maradhattunk ki, bár már nem emlékszem mikor történt, de felmerült a nevünk, mint sok ezer másé is. Név, elérhetőség és arc nélküli ‘jóakarók’ kezdtek negatív véleményeket írni, mint másokat is ok nélkül és persze eget verő hazugságokkal. Pontosan nem értettem akkor sem és azóta sem, hogy a tutilapok miért adott teret az ilyen megnyilvánulásoknak, beszámolóknak, de gondolom csak profitorientált oka lehetett…

Minimális szinten megregulázták a kommentelőket, igy ma már csak naponta 1-2 alkalommal küldheted be a tuti hirdetésed, és ha nagyon anyázol akkor az is lehet, hogy beszól az admin, de nem jellemző…

Másra nemigazán jó az oldal, csupán egymás ócsmárolására és persze a saját hely népszerüsitésére… de akkor miért fórumnak hívják?

Úgy gondolom, nem az ilyen ál-fórumokon kellene a lányoknak infókat gyüjteni egymástól, hiszen tudhatnátok, mindenki próbálja a saját helyét félteni konkurens lányoktól, így pont nem a jól menő helyet fogja ajánlani, hanem épp azt szidja előttetek:)

Erotikus munka fórumot találsz az oldalunkon is, várom mindenki véleményét, kérdéseit, minden releváns és normális véleményt engedélyezek az oldalon.

Share.

About Author

Leave A Reply