Connect with us

Erotikus munka hirdetések

Erotikus munka blog

A webcam munka előnyei és hátrányai Magarországon és külföldön

Published

on

webcam munka

A webcam munka a magyar és külföldi lányok körében is közkedvelt, lássuk, hogy miért:

A webcam munka, vagy más szóval webkamerás munka annyit jelent, hogy online közvetítésben tudsz erotikus műsort nyújtani a vendégeid részére, akik fizetned az idődért. Eközben lehetnek kéréseik, amiket te döntesz el, hogy megteszed-e. Webcam munkát lehet végezni egyedül is, de párban ugyanúgy, sőt igazából nincs megszabva, hogy hányan nyújthattok egyszerre ilyen jellegű erotikus szolgáltatást. 

Vannak olyan webcam modellek, akik az idejük nagyeszében egyedül szerepelnek, de időnként, vagy különleges alkalmakkor közösen állnak a kamera elé. Vannak olyan webcam lányok, akik például azzal váltak híressé, hogy hárman laknak együtt és körös műsört sugároznak, amivel egymással játszanak, különféle cosplay jelmezekben. Tulajdonképp minden a képzeletre van bízva a webkamerás munkák esetében, mivel a számítógép másik felén lévő fizető ügyfelet te nem látod, csak írásban kéri tőled, mit csinálj. 

A magyar webcam munkákat hirdető tulajdonosok gyakran azzal próbálják a lányokat a saját webcam stúdiójukba csalogatni, hogy soha nem fog kiderülni, hogy hol dolgoznak, mivel kizárólag külföldön elérhető a szolgáltatásuk. Ez így ebben a formában 2020-ban már nem igaz. Olyan tartalom már nincs, amit ne tudna megtalálni bárki, aki kicsit is ért a google használatához. Ezért minden esetben, ha erotikus munkát kezdesz, számolj azzal a lehetőséggel, hogy a későbbiekben visszaüthet, vagy gondolkodj előre, és dolgozz úgy, hogy az arcod és felismerhető tetoválás ne látszódjon. Erre szuper megoldás lehet pl egy csipke maszk, ami még erotikus és szexi is.

A budapesti webcam stúdiók nagy része bejelentettként hirdeti a modelleknek a webkam munkát, és eldönthetik, hogy 4-6 vagy 8 órában szeretnének dolgozni. Tehát tulajdonképp ez is csak egy munkahely, mint bármelyik másik erotikamentes állás. Bemész a munkaidőd kezdetére, elkészülsz és kamera elé állsz.

Ha nem otthonról végezhető webcam munkát választasz, hanem webcam stúdiót, akkor annyival egyszerűbb a dolgod, hogy egy profin berendezett, mindennel felszerelt szobában tudsz dolgozni, biztosan nem lesz zavaró tényező, mint ami otthon előfordulhat és a kamera valamint internet minősége kifogástalan lesz. Arról nem beszélve, hogy az ilyen erotikus stúdiók alkalmaznak több nyelven beszélő operátorokat, akik helyetted üzengetnek az ügyfeleiddel, így neked nincs szükséged nyelvtudásra sem. Valamint a vidéki lányok számára az esetek nagy részében, a stúdió biztosítja a szállást a fővárosban, így a kezdetekben amikor még nem rendelkezel elég tőkével egy albérletet (kaució, bútorok, stb) nagy segítség lehet az elinduláshoz.

Rengeteg híres webcam modell van világszerte, akiknek hatalmas a rajongó táboruk, csak úgy mint egy pornó sztárnak!

Tartanak közönségtalálkozókat, van hivatalos közösségi oldaluk minden felületen, ahol a rajongókkal osztanak meg tartalmat rendszeresen és influenszerként is működnek már. Ez csupán annyit jelent, hogy a főállásukon kívül, tehát a webcam munkán kívül is van bevételi forrásuk köszönhetően az ismertségüknek. Az biztos, hogy a webcam állás egy szuper erotikus munkalehetőség, nem csak profiknak, hanem kezdőknek is!

Előnyei a webcam modell állásnak:

 • extra magas kereset
 • kezdőket is szívesen látnak, sőt, az újakra mindenki kiváncsi
 • nem kell hozzá nagy befektetés, akár otthonról, akár stúdióból végzed a webcam munkát
 • nem kell hozzá kimondottan nyelvtudás
 • rugalmas munkaidő – emiatt közben lehet saját életed, dolgozatsz tanulhatsz, amit csak akarsz
 • bár erotikus munka, de nincs fizikai kapcsolatod idegenekkel

Nem sok, de azért pár hátrányt is meg kell említenünk, ami a webcam munkával jár:

 • viszont láthatod magad/videód olyan oldalon, ahol nem szeretnéd, tehát visszaélhetnek az általad sugárzott tartalommal
 • nem lehetetlen a lebukás
 • a jövőben hátrányod válhat belőle, sőt ha évekig webcam modell vagy, akkor az már a leendő önéletrajzodban is feltűnő (ha üresen maradnak az évek) vagy ha beírod a stúdiót
 • mivel rengeteget leszel online a kamera előtt, figyelned kell a külsődre, hogy az mindig tökéletes legyen. (haj, smink, stb.)
 • idővel, hogy mindig tudj újat mutatni, kell vásárolnod különböző játékokat, kellékeket, jelmezeket stb.
Olvasd tovább

Erotikus munka blog

Masszázs munkák és erotikus masszázs munkahelyek sokasága várja az új lányokat, tudd meg miért

Published

on

masszázs munkák

Nem véletlenül annyira keresettek az erotikus masszázs munkák, olvasd el Te is az előnyeit:

Az erotikus masszázs munkák kategória rengeteg masszázs munkát ölel körül, mivel konkrétan megszámlálhatatlan típus létezik. Nyilván vannak a hivatalos masszázs típusok, amikről már biztosan te is hallottál, valamint a különböző nemzetiségek „specialitása” de azon kívül már tulajdonképp bárki kitalálhat saját masszázs technikát és ez vonatkozik az erotikus masszázsokra is.

Maga az erotikus masszázs munka annyit jelent, hogy attól függően mit vállalsz a szervizedben, ez lehet egy szexmentes erotikus munka is, valamint egy szenvedélytől túlfűtött érzéki masszázs, valamiféle levezetéssel. Vannak akik éveket képzik magukat, hogy ténylegesen élvezhető masszázst nyújtsanak a vendégeik részére,  akiknek egy kis érzéki lazításra van szükségük, azonban sok lány mindenféle gyakorlat és végzettség nélkül is hirdet erotikus masszázs szolgáltatásokat.Ezzel nincs is semmi gond, általában a vendég rákérdez mit takar az aktuális szerviz, és ha Te még kezdő vagy, nyugodtan mondhatod, hogy egy kis gyengéd frissítő masszázst, simogatást nyújtasz.

Sok szexmunkás a szolgáltatás részévé tette az erotikus masszázst, tehát egyfajta „előjátékként” használják, ami részben azért is jó mert kitölti az időt, valamint segít egymásra hangolódni, és ellazulni mindkét félnek. 

Magyarországi erotikus masszázs munkát főként budapesti masszázs szalonokban találsz, de természetesen végezheted magad is, független masszőzként ezt a fajta erotikus munkát egy privát, diszkrét lakásban, ha neked úgy szimpatikusabb. A masszázs stúdiók és masszázs szalonok előnye az, hogy neked nem kell beruháznod semmire, mivel ott a szobák mindennel fel van szerelve. Adott esetben masszázs ággyal, de sok helyen a földön van kialakítva, hogy még meghittebb legyen, biztosítanak többféle masszázs olajat, illatgyertyákat, füstölőket, adott a hangulatvilágítás is és természetesen nagyobb biztonságban érzed magad ott, mint egyedül egy üres lakásban. 

Hol érdemes erotikus masszázs állást keresni?

Ha munkát vállalsz egy budapesti masszázs stúdióban, ott szinte biztos, hogy be is jelentenek mint legális munkavállalót. Ez annyiból jó, hogy ha éveken keresztül sikeres masszázs munkád van, de később váltanál, akkor sem esik ki több év a semmire. Ezek az erotikus munkahelyek egyébként a külföldiekre vannak „beállítva”, legálisan működő vállalkozások, akik hirdetnek minden hotelben, hostelben és szórakozóhelyen, hogy minél több turista találjon el hozzád. Így neked a hirdetésekre sem lesz gondod.

Természetesen külföldön is tudsz masszázs munkát vállalni, az angol régióban a leggyakoribb egyébként, ahogy ezt láthatod is az erotikus hirdetőoldalakon: Anglia, Skócia, Írország mind olyan helyek, ahol közkedveltek a masszázs szalonok, másnéven massage parlors. A svájci és németországi masszázs munka is jó opció lehet, ha nem szeretnél olyan messzire menni, de mégis többet akarsz keresni masszázs munkával mint itthon.

A német nyelvterületen is hasonlóak a körülmények mint itthon, tehát vannak a berendezett diszkrét masszázs szalonok valamit privát címek is. Mint ahogy Magyarországon, ott is te választasz, hogy neked melyik kényelmesebb, hol éreznéd magad jobban. Külföldön akkor érdemes inkább az erotikus szalont választani, ha nem beszéled a nyelvet, mert akkor az ottani recepciós tud neked segíteni, lefoglalja helyetted a termineket.

Azért közkedvelt erotikus munka típus a masszázs állás, mivel nem igényel feltétlenül gyakorlatot, valamint mondhatjuk hogy az erotikus munkák „belépő” kategóriájába sorolható, mivel ez amolyan szexmentes de nem erotika mentes állás. Az egyetlen „negatívuma”, hogy a hétköznapi szexmunkával ellentétben, itt tényleg időt kell szánni a vendégedre, tehát nincs lehetőséged 5 perc után „lerázni”, hanem ameddig az idő tart, addig kell kedvesen és odaadóan foglalkoznod vele. Sokkal személyesebb erotikus munka típus, mint mondjuk egy szexmunka, annak ellenére, hogy itt nincs szó szexuális együttlétről.

Olvasd tovább

Erotikus munka blog

Tippek az erotikus és sztriptíz táncos munkára jelentkezéshez

Published

on

Nem tudod hogy jelentkezz sztriptíz táncos munkára? Olvass tovább, és nem lesz benned több kérdés

Amikor sztriptíz táncos munkára jelentkezel, akár Magyarországon akár külföldön, úgy kell kezelned, mint bármilyen más állást. Amikor a jelentkezésed elküldöd, annak az emailnek világosnak, érthetőnek, szakszerűen megírtnak kell lennie, és a lehető legjobb módon kell bemutatnia téged erotikus táncosként.

Szánj egy kis időt arra mielőtt elküldöd az emailt sztriptíz munkára, hogy átolvasod, minden szerepel-e benne ami kellhet. Nincs sok értelme hiányos adatokkal, kimaradt részletekkel és rossz minőségű képekkel jelentkezni, előnyöd nem fog származni belőle. Meglepő, és néha megdöbbentő mennyire nem veszik komolyan ezeket a típusú erotikus munka jelentkezéseket.

Minden attól függ, mennyire komolyan veszed a táncos munkád. A klubvezetőknek és a munkaadóknak egyszerűen nincs idejük áttekinteni az jelentkezéseket, majd kapcsolatba lépni mindenkivel, majd aztán újra kell jelentkezni a lányoknak, mivel elsőre rossz volt vagy nem egyértelmű. Te is időt veszítesz ezzel az extra körrel, és a sztriptíz bár tulajdonos sem fog örülni.

A munkáltatóknak vállalkozásokat kell vezetniük, és ügyfeleiket kell kielégíteniük. Mindenki keresi a megfelelő erotikus táncosokat, sztriptíz táncosokat hogy legyenek a club csapatának állandó része és vonzza oda az új vendégeket. Ehhez azonban megfelelő megjelenésre és színvonalra van szükség a táncos lányok részéről. Amikor egy nívós éjszakai klubban dolgozol, te képviseled egyszemélyben az adott helyszín imázsát. Ezért tegyél meg minden tőled telhetőt, hogy minél részletesebben töltsd ki a jelentkezésed!

Ha minden kitöltesz is előfordulhat, hogy nem kerülsz felvételre. Az elutasítás oka csak általában egyszerű, lehet hogy túl sok tetoválással rendelkezel, vagy egyszerűen nincs a klubhoz megfelelő megjelenésed. Ne keseredj el, te mindent megtettél, a következő hely már biztos ad esélyt, hogy kipróbáld magad.

Képek hozzáadása a sztriptíz munka jelentkezéshez

A jelentkezéshez csatolt képek / fotók a legtöbbet mondanak rólad, ezért győződj meg arról, hogy alkalmasak a sztriptíz tánc munkára jelentkezéshez (ne küldj síelős fotót, ahol semmi nem látszik belőled). A klubok és ügynökségek NEM akarnak professzionális képeket, amelyek agyon vannak retusálva. A legjobb képnek az számít, amin látszik a tested tetőtől talpig, (viselj szép bikinit vagy valami hasonlót), a kluboknak látniuk kell az arcod és az alakod tisztán, ezért figyelj rá oda, hogy a képeket napfényben vagy jól megvilágított helyiségben készítsd.

Ezután készíts egy másik teljes alakos testképet hátulról, szintén úgy, hogy az egész alakod legyen a képben. A harmadik képen az arcodnak kell látszódnia. Ne feledd, ezt csak egyszer kell jól megcsinálnod, a későbbiekben felhasználhatod őket későbbi jelentkezésre.

Annak érdekében, hogy a jelentkezésed valóban kifogástalan legyen, azt javasoljuk, hogy készíts egy rövid 10-20 másodperces videót. A videó a leghatékonyabb és legtisztább módszer a sztriptíz táncos munkákra való jelentkezéshez, mivel egy videó egyértelmű és a videó nem hazudik, pontosan megmutatja, hogy nézel ki jelenleg. Esetleg egy kis táncot is belecsempészhetsz a klipbe, ártani nem árthat.

Világosan sorold fel a korábbi sztriptíz táncos, rúdtáncos tapasztalataidat

Ha van bármilyen erotikus táncos tapasztalatod, akkor mindenképp mesélj az alapvető részleteiről, például: „Öt éve vagyok sztriptíz táncos, sok klubban táncoltam Ausztriában, Svájcban valamint az USA-ban”. Ez valóban segíti a munkáltatókat abban, hogy lássák mennyi tapasztalattal rendelkezel.

Ha egyáltalán nincs tapasztalatod, és csak megpróbálnál sztriptíz táncosként kezdeni az erotikus munkák közt, akkor adj az emailedhez olyan extra részleteket, ami segíthet a döntésben. Ha valamilyen rúdtánc iskolába jártál, vagy van korábbi tapasztalatod más táncstílusokkal, vagy ha szerepeltél színpadon így otthonosan mozgol a nézőtér előtt, stb…

A rúdtánc órákat kifejezetten ajánljuk, mivel te magad is magabiztosabban fogsz utána mozogni a színpadon, valamint az alap lépéseket akkor már nem kell betanulnod.

Olvasd tovább

Erotikus munka blog

Kezdés új escort munkahelyen – hogy indulj neki

Published

on

Escort munka karrierbe kezdeni nem könnyű, de mi összeszedtünk pár dolgot ami segíthet:

Izgalmas, és egyszerre ijesztő feladat is belevágni a szex iparba és escort lányként dolgozni. Mint minden új üzleti vállalkozás, az escort munka is igényel némi kutatást, utána olvasást és tudást. Csakúgy, mint bármely más üzlet, itt is időbe telik mire felépítesz egy stabil vendégkört és megteremted magadnak az anyagai biztonságot. Tehát ne várj azonnal csodát, szükséged lesz időre és főként türelemre.

A kezdeti időszakban sok escort lány úgy dönt, hogy escort ügynökségnél vagy erotikus szalonban dolgozik, még mielőtt függetlenné válna, hogy kegyen kellő tapasztalata. Más escort lányok pedig úgy döntenek, hogy egyedül indulnak el az úton, és így független escort lányként dolgoznak. Bármelyik verzió is szimpatikusabb neked, az escort munka nagy lépés mindenki száméra. Ha pedig helyesen csinálod, a kereseted nagyon magas lehet.

Hetente számos e-mailt kapunk azoktól a kezdő lányoktól, akik escort munkát keresnek és különféle témákban kérnek tanácsot. Ezért szeretnénk adni egy kis információt arról, hogy kezdj neki az escort karrierednek.

Az escort munkára vonatkozó törvények eltérőek országonként, így nem mindegy hol vállalsz escort munkát. A te felelősséged, hogy tájékozódj, és figyelemmel kövesd az adott előírásokat és szabályokat.

Néhány fontos kérdés, aminek mindenképp nézz utána escort munka előtt:

• Az adott országban szükséged van munkavállalói engedélyre, hogy escort lány legyél?
• Mennyit „mutathatsz” magadból a hirdetéseidbe feltöltött fényképeken?
• A hirdetésedben felsorolhatod a pontos szervizlistád?
• Vannak az escort szervizedben olyan szolgáltatások amelyek illegálisak az adott országban?
• Tudsz dolgozni privát lakásban is, vagy csak házhoz, hotelbe tudsz menni?

PROFI PORTFÓLIÓ – A JÓ MINŐSÉGŰ FOTÓK FONTOSSÁGA AZ  ESCORT MUNKÁBAN

A férfiak (tehát a potenciális vendégköröd) rendkívül vizuális lények, ezért a képminőség rendkívül fontos. A jó minőségű érzéki képek jelenthetik a különbséget akkor, amikor az ügyfél az escort profilok között nézelődik, és téged választ egy másik escort lánnyal szemben.

Az escort szolgáltatást kínáló hirdetésekben a lehető legmagasabb minőségűnek kell lenniük a képeknek. Nem feltétlen kell, hogy profi fotós készítse el őket, viszont jó minőségű fotóknak kell lenniük. A escort iparág egyfajta verseny, a te képeidnek kell a legjobbnak lenni, hogy hozzád érkezzenek a vendégek.

ÁRAK – avagy hogyan döntsd el mennyit kérj az idődért, mint escort lány

Mindegyik független escort lány saját maga határozza meg az árait és szervizét, amely sok tényezőn alapul. Fontos tisztázni, hogy az egyetlen személy, aki diktálhatja árakat, te vagy. Nem számít, mennyire alacsony vagy magas az ár, mindig lesz olyan ügyfél, aki megpróbál alkudozni. Határozottnak kell lenned, és tudatnod kell az ügyfelekkel, hogy nincs opció az olcsóbb árra.

Válassz egy „művész” nevet, és ragaszkodj hozzá végig az escort munkád során

Miután kiválasztottál egy escort nevet magadnak, a legjobb, ha a lehető leghosszabb ideig ragaszkodsz hozzá. Nem tanácsos gyakran megváltoztatni. A stabil, rendszeres és visszatérő ügyfélkör kiépítéséhez, valamint a saját jó hírneved felépítéséhez fontos, hogy az ügyfelek megtaláljanak téged.

Olvasd tovább
erotikus munka hirdetések
Loading RSS Feed

Népszerű