A webcam munka előnyei és hátrányai Magarországon és külföldön

0

A webcam munka a magyar és külföldi lányok körében is közkedvelt, lássuk, hogy miért:

A webcam munka, vagy más szóval webkamerás munka annyit jelent, hogy online közvetítésben tudsz erotikus műsort nyújtani a vendégeid részére, akik fizetned az idődért. Eközben lehetnek kéréseik, amiket te döntesz el, hogy megteszed-e. Webcam munkát lehet végezni egyedül is, de párban ugyanúgy, sőt igazából nincs megszabva, hogy hányan nyújthattok egyszerre ilyen jellegű erotikus szolgáltatást. 

Vannak olyan webcam modellek, akik az idejük nagyeszében egyedül szerepelnek, de időnként, vagy különleges alkalmakkor közösen állnak a kamera elé. Vannak olyan webcam lányok, akik például azzal váltak híressé, hogy hárman laknak együtt és körös műsört sugároznak, amivel egymással játszanak, különféle cosplay jelmezekben. Tulajdonképp minden a képzeletre van bízva a webkamerás munkák esetében, mivel a számítógép másik felén lévő fizető ügyfelet te nem látod, csak írásban kéri tőled, mit csinálj. 

A magyar webcam munkákat hirdető tulajdonosok gyakran azzal próbálják a lányokat a saját webcam stúdiójukba csalogatni, hogy soha nem fog kiderülni, hogy hol dolgoznak, mivel kizárólag külföldön elérhető a szolgáltatásuk. Ez így ebben a formában 2020-ban már nem igaz. Olyan tartalom már nincs, amit ne tudna megtalálni bárki, aki kicsit is ért a google használatához. Ezért minden esetben, ha erotikus munkát kezdesz, számolj azzal a lehetőséggel, hogy a későbbiekben visszaüthet, vagy gondolkodj előre, és dolgozz úgy, hogy az arcod és felismerhető tetoválás ne látszódjon. Erre szuper megoldás lehet pl egy csipke maszk, ami még erotikus és szexi is.

A budapesti webcam stúdiók nagy része bejelentettként hirdeti a modelleknek a webkam munkát, és eldönthetik, hogy 4-6 vagy 8 órában szeretnének dolgozni. Tehát tulajdonképp ez is csak egy munkahely, mint bármelyik másik erotikamentes állás. Bemész a munkaidőd kezdetére, elkészülsz és kamera elé állsz.

Ha nem otthonról végezhető webcam munkát választasz, hanem webcam stúdiót, akkor annyival egyszerűbb a dolgod, hogy egy profin berendezett, mindennel felszerelt szobában tudsz dolgozni, biztosan nem lesz zavaró tényező, mint ami otthon előfordulhat és a kamera valamint internet minősége kifogástalan lesz. Arról nem beszélve, hogy az ilyen erotikus stúdiók alkalmaznak több nyelven beszélő operátorokat, akik helyetted üzengetnek az ügyfeleiddel, így neked nincs szükséged nyelvtudásra sem. Valamint a vidéki lányok számára az esetek nagy részében, a stúdió biztosítja a szállást a fővárosban, így a kezdetekben amikor még nem rendelkezel elég tőkével egy albérletet (kaució, bútorok, stb) nagy segítség lehet az elinduláshoz.

Rengeteg híres webcam modell van világszerte, akiknek hatalmas a rajongó táboruk, csak úgy mint egy pornó sztárnak!

Tartanak közönségtalálkozókat, van hivatalos közösségi oldaluk minden felületen, ahol a rajongókkal osztanak meg tartalmat rendszeresen és influenszerként is működnek már. Ez csupán annyit jelent, hogy a főállásukon kívül, tehát a webcam munkán kívül is van bevételi forrásuk köszönhetően az ismertségüknek. Az biztos, hogy a webcam állás egy szuper erotikus munkalehetőség, nem csak profiknak, hanem kezdőknek is!

Előnyei a webcam modell állásnak:

 • extra magas kereset
 • kezdőket is szívesen látnak, sőt, az újakra mindenki kiváncsi
 • nem kell hozzá nagy befektetés, akár otthonról, akár stúdióból végzed a webcam munkát
 • nem kell hozzá kimondottan nyelvtudás
 • rugalmas munkaidő – emiatt közben lehet saját életed, dolgozatsz tanulhatsz, amit csak akarsz
 • bár erotikus munka, de nincs fizikai kapcsolatod idegenekkel

Nem sok, de azért pár hátrányt is meg kell említenünk, ami a webcam munkával jár:

 • viszont láthatod magad/videód olyan oldalon, ahol nem szeretnéd, tehát visszaélhetnek az általad sugárzott tartalommal
 • nem lehetetlen a lebukás
 • a jövőben hátrányod válhat belőle, sőt ha évekig webcam modell vagy, akkor az már a leendő önéletrajzodban is feltűnő (ha üresen maradnak az évek) vagy ha beírod a stúdiót
 • mivel rengeteget leszel online a kamera előtt, figyelned kell a külsődre, hogy az mindig tökéletes legyen. (haj, smink, stb.)
 • idővel, hogy mindig tudj újat mutatni, kell vásárolnod különböző játékokat, kellékeket, jelmezeket stb.
Share.

About Author

Comments are closed.