Kirchdorf

Erotikus munka Svájcban –  33 éve bejáratott luxus privát lakás KIRCHDORF (AARGAU KANTON)

Dolgoztál már olyan helyen, ahol 22 éve ugyanaz a tulajdonos és ennyi éve állandó minden napos profi hirdetések futnak egész Svájcban? Gondolj bele, hány vendég járt már itt és ismeri ezt a címet.

Mert a legfontosabb a cím! Nem számít milyen csembe van a falon, mennyire drága volt a fürdőszoba berendezése, sem az, hogy aranyból van a kilincs!

A vendégek oda mennek, ahol sok-sok éve ugyanaz a jó szerviz – nyugodt környezet – szép magyar lányok és állandó akciók várják őket!

Ez a privát lakás igényesen berendezett, nem régen felújított – új bútorokkal és teljesen tiszta munkakörnyezettel rendelkező üzlet, ahol egyrészt te is nyugodtan dolgozhatsz és a vendégek is szeretnek ide járni.

Ha 18-35 év közötti szép – csinos – igényes lány / nő vagy, aki biztosra megy és profi helyet keres magának, akkor itt a helyed!

HA MEGGYŐZTÜNK, KÜLDD EL JELENTKEZÉSED ITT!

FIGYELEM. Hivj vagy chatelj velünk ingyenesen a Viber alkalmazással. Nem kell hozzá több, csak egy okostelefon. Töltsd le a Viber-t, mentsd el a 0041 76 752 8312  telefonszámunkat és azonnal ingyenesen kommunikálhatunk. 

Svájc minden szempontból a legjobb hely az erotikus munkára, a legerősebb és legstabilabb gazdasággal rendelkezik, a svájci frank árfolyama a forinthoz képest folyamatosan erősödik! Kitünő lehetőség olyanoknak, akik hivatalosan dolgoznának diszkréten a legmagasabb árakon és keresettel! Sehol Európában nem dolgozhatsz ilyen magas árakon (árlistát e-mailben elküldjük)!

A svájci erotikus munkánk előnyei:

 • 20 éve működő bejáratott luxus privát lakások rengeteg törzsvendéggel
 • Az árak a válság óta sem csökkentek és korrekt feltételek vannak
 • Kereset akár heti 1,5 millió Ft tisztán, ez a te részed
 • A frank- forint árfolyam miatt most 25%-al többet keresel!
 • Nincs semmilyen kiadásod az 50% hivatalos leadón kívül, nem kell fizetni semmiért
 • Legális munka, engedélyt intéz a tulajnő első nap
 • Teljesen felszerelt luxus privát lakás, TV, DVD, Internet, modern konyha és fürdő, terasz, kerti partyk
 • Profi hirdetése van a lakásoknak 15 éve és neked is a legjobb hirdetéseid lesznek míg dolgozol
 • Rengeteg törzsvendég és új vendég, nagy forgalmú lakások, ahol mindenki keres
 • Recepciós dolgozik a lakáson, így nyelvtudás nem feltétel
 • Megelőlegezik az utazásod és a erotikus portfólió készítést is

KERESET HETENTE 1 MILLIÓ FT FELETT GARANTÁLT!

A kereset stabil és a csinos – szép lányok hetente 1 millió Ft felett keresnek garantáltan. Természetesen ha modell alaktú, vagy pornós múlttal rendelkező lány vagy profi fotókkal, akkor ettől sokkal többet keresel. 

Részletek a munkáról:

Kirchdorf Aargau kantonban található, közel Zürich nagyvároshoz és Aargau-hoz. 22 éve van nyitva ez a privát lakás ugyanazzal a svájci-magyar házaspár tulajdonossal. Ez idő alatt maximálisan behirdetett – nagy forgalmú – igényes és ismert üzlet lett, ahol garantált kereset vár rád.
Magas árakon dolgozol, árlistát emailben küldjük jelentkezés után, és az alap árakban nincsenek extrák mint máshol. Ha akcióink is vannak, akkor nem alacsonyabb árakat kínálunk, sem extra szervizeket az alap árban, hanem italokat, vagy tematikus estéket, nyáron grillezést, medencés partikat.

Magyar recepciós segíti munkádat, de nyelvtudás előny. Kiutazás saját magánbuszunkkal megelőlegezzük, ami minden vasárnap délben és minden második nap is indul ki Budapestről. Helyfoglaláshoz kapsz a sofőrre telefonszámot. Utazhatsz repülővel, vagy vonattal is, illetve saját autóval (parkoló ingyenes).

50% hivatalosan a leadó az árakból, ezen felül nincs semmilyen fizetnivalód! Nem kell külön fizetni az üdítőért, internetért, szállásért, munkaeszközökért és semmi másért sem!

Erotikus hirdetéseid a interneten lesznek, persze magyarországon nem ismert oldalakon, ahol profi megjelenést kapsz, ez által rengeteg vendéget is. A hirdetéshez szükségesek a profi képek, amiben segítünk, ha még nem rendelkezel velük, akkor leszervezzük neked a Budapesti fotózást.

Nyitvatartás: 12:00-02:00 minden nap!
2 hetes turnusok vannak, de szükség esetén akár 1 hétre is tudunk fogadni, illetve maximum amennyit szeretnél, akár egész évben, váltás minden vasárnap, vagy hétfő reggel, utazástól függően.

Ha szereted a pörgős helyeket, ez a Te helyed! Próbáld ki, nem fogsz csalódni! A lakás szépen berendezve, teljes felszerelés, új bútorok, ahogy a képeket is látható.

Ha érdekel a svájci erotikus munka, csak csatold a legjobb erotikus képeid (ha csak amatőrök vannak, küldd azokat) és írd be alap adataid. Legkésőbb 24 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot emailben, kérlek nézd az email fiókod. Ha nem kapsz választ tőlünk, akkor rossz email címet adtál meg, vagy a spam fiókodba landolt a levelünk:(

HA MEGGYŐZTÜNK, KÜLDD EL JELENTKEZÉSED ITT!

Képek a lakásról 6 munkaszoba ⇓