Jelentkezési lap

irodavezető - szervezőVivien «» Irodavezető – szervező

Ha bármilyen kérdésed van, írj e-mailt a info@swiss-girls.com címre, vagy mentsd el a 0041 76 752 8312 telefonszámomat és Viberen ingyenesen chatelhetünk. SMS-t is küldhetsz vagy hívj bizalommal. 

Ha nagy méretü képeket csatolsz, akkor eltelhet pár percbe, míg feltölti a rendszer a képeid, attól függően milyen gyors a interneted. Várd meg, amig a küldés gomb mellett ki nem írja, hogy megkaptuk jelentkezésed!

A jelentkezéseket teljesen diszkréten kezeljük, nem adjuk ki senkinek és ha nem szeretnél többet dolgozni, azonnal töröljük képeid, adataid is.

Töltsd ki az alapvető adataid és csatolj minél jobb minőségü képeket. Amint megkapjuk jelentkezésed, max 12 órán belül válaszolunk e-mailben, elküldjük a részleteket és Viberen is rád írunk ha elérhető vagy ott. 

JELENTKEZÉSED KÜLDD EL ITT:

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszámod:

Hogy érünk el?
Csak mobilonCsak SMSCsak E-MAILViberen isWhatsUpp

Hány éves vagy?

Nyelvtudás:

Magasság/súly:

Szervized (mit csinálsz és mit nem)

Mikor kezdenél?

Üzeneted, kérdéseid

Képküldés #1

Képküldés #2

Képküldés #3

Képküldés #4

Képküldés #5

Biztonsági kérdés, jelöld be, hogy nem vagy robot:

Ha képeid nagy méretüek, azaz nagyobbak mint 1 Mb, akkor eltelhet kis idő, mig feltölti a rendszer, ez az interneted sebességétől függ csak. Ha több nagy méretü képet csatolsz, akár 1-5 percig is eltarthat, mig elküldi a jelentkezést a rendszer. Várd meg, mig ki nem irja, hogy köszönjük:)